Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Ο Ρόμπιν Όλσεν δεν κατάφερε να στεριώσει στην Ρόμα, αφού τα πολλά και σοβαρά του λάθη στοίχισαν αρκετά στους «τζιαλορόσι» μέσα στην σεζόν. Μετά την απόκτηση του Πάου Λόπεθ, η Ρόμα έχει βγάλει στο σφυρί τον πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ με τιμή εκκίνησης τα 6 εκατομμύρια ευρώ.
Στην Τουρκία μάλιστα γράφτηκε ότι για τον Σουηδό τερματοφύλακα έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον η Φενερμπαχτσέ, το οποίο δεν αποκλείεται να μετουσιωθεί άμεσα σε επίσημη πρόταση, αφού ο τουρκικός σύλλογος καίγεται για την απόκτηση τερματοφύλακα.
Πηγή: Sdna.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις