Τι ΕΠΡΑΞΕ ο κόουτς της Ομόνοιας στο πρώτο φιλικό

Τι ΕΠΡΑΞΕ ο κόουτς της Ομόνοιας στο πρώτο φιλικό

Η Ομόνοια αντιμετώπισε στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι τη Ζάμαλεκ στην Κυπερούντα από την οποία έχασε με 1-0.

Ο Χένινγκ Μπεργκ επίλεξε τους πρώτους έντεκα ποδοσφαιριστές ως προπονητής των «πρασίνων», ενώ αγωνίστηκαν 19 συνολικά παίκτες.

Δείτε την αρχική ενδεκάδα και τις αλλαγές του Νορβηγού: 

ΟΜΟΝΟΙΑ:  Κυριακίδης (46’ Νικολάου), Περέιρα, Μανρίκε (70’ Λοΐζου), Λούφτνερ (46’ Κατελάρης), Λανγκ, Κούσουλος (70’ Σοφοκλέους), Γκόμεθ, Μόντες (46’ Άλβες), Τιάγκο (46’ Χαραλάμπους), Ραμίρεζ (46’ Κολοβός), Νταρμπισάιαρ (46’ Κακουλλής).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE