Οριστικά χωρίς Πίρλο η Γιουβέντους

Οριστικά χωρίς Πίρλο η Γιουβέντους

Δεν θα μπορέσει τελικά να δώσει το παρόν του στον επαναληπτικό της ερχόμενης Τετάρτης με τη Ντόρτμουντ ο Αντρέ Πίρλο.

Οι ελπίδες να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο μαέστρος της πρωταθλήτριας Ιταλίας ήταν ελάχιστες  και ενώ  την περασμένη εβδομάδα υπήρξε αισιοδοξία στους  Τορινέζους ότι τελικά θα είναι στη διάθεση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι όμως σήμερα το σκηνικό άλλαξε , μετά τις νέες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο 34χρονος χαφ. Η «Κυρία» ανακοίνωσε δεν θα είναι στην αποστολή για το ματς στην πρωτεύουσα της Βεστφαλίας αν και  η αποθεραπεία πάει πολύ καλά.
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE