ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: 42 νέες μεταθέσεις – Τα πόστα 10 μελών της φρουράς Χριστόφια –ΠΙΝΑΚΕΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: 42 νέες μεταθέσεις – Τα πόστα 10 μελών της φρουράς Χριστόφια –ΠΙΝΑΚΕΣ

Νέες μεταθέσεις στο αστυνομικό σώμα της Κύπρου.

Συνολικά μετατέθηκαν 42 μέλη της Δύναμης, εκ των οποίων ένας ανώτερος Υπαστυνόμος και δυο Υπαστυνόμοι.

Ανάμεσά τους και 10 αστυνομικοί που είχαν καθήκοντα στην φρουρά του προσφάτως αποβιώσαντα Δημήτρη Χριστόφια. Ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας είχε συνολικά 12 μέλη της Αστυνομίας στην προσωπική του φρουρά.

Οι μεταθέσεις τίθενται σε ισχύ από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, οπότε θα αναλάβουν οι επηρεαζόμενοι τα νέα τους καθήκοντα.

Φ.Μ.

Αναλυτικά οι μεταθέσεις:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Την έγκριση της, υπό όρους, για το έκτακτο Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων για αντιστάθμιση των ζημιών που προκλήθηκαν στη γεωργική παραγωγή και στα μέσα παραγωγής από την πυρκαγιά, που ξέσπασε στις 23/07/2025 στην επαρχία Λεμεσού, συνολικού προϋπολογισμού €15,5 εκατομμύρια, αποφάσισε η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων Στέλλα Μιχαηλίδου με απόφαση που εξέδωσε, την 30η Ιουλίου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE