ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΑΕΚ για τους νεοσύλλεκτους και την κάρτα φιλάθλου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΑΕΚ για τους νεοσύλλεκτους και την κάρτα φιλάθλου

Mε ανακοίνωση της η ΑΕΚ τοποθετήθηκε για το θέμα των νεοσυλλέκτων και την κάρτα φιλάθλου.

Αναλυτικά: 

Είναι με λύπη που παρακολουθούμε την σημερινή δημόσια προσπάθεια εκμετάλλευσης της οργανωμένης παρουσίας ένστολων νεοσυλλέκτων εθνοφρουρών μας στον χθεσινό Ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας μας με γνώμονα την δημιουργία δήθεν επιχειρήματος εναντίον του θεσμού της κάρτας φίλαθλου.

Η εξίσωση των ένστολων ταυτοποιημένων εθνοφρουρών μας με όσους θέλουν να πηγαίνουν στο γήπεδο χωρίς ταυτοποίηση είναι επιεικώς θλιβερή.

Ως Σωματείο ξεκαθαρίζουμε ότι η χθεσινή οργανωμένη παρουσία των ένστολων ταυτοποιημένων εθνοφρουρών έλαβε χωρά συντονισμένα και εντός της έννομης τάξης.

Σημειώνουμε ότι είναι η τελευταία φορά που θα τοποθετηθούμε δημοσίως για το θέμα, υπερτονίζοντας για ακόμα μια φορά την ένθερμη υποστήριξη μας στον θεσμό της κάρτας φίλαθλου και την βούληση μας να λειτουργήσουμε ως θεματοφύλακας του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE