Ανέβηκε και «καθάρισε» ο Μήτσος

Ανέβηκε και «καθάρισε» ο Μήτσος

Μόνο στην πρώτη περίοδο προέβαλε αντίσταση στον Παναθηναϊκό ο ΚΑΟΔ και οι «πράσινοι» έφτασαν στην εκτός έδρας νίκη με 85-61.

Σε μεγάλα κέφια παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης ο οποίος παραμένει η μεγάλη δύναμη της ομάδας.

Η πρώτη περίοδος τελείωσε με 25-24 για τον Παναθηναϊκό και κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο «Μήτσος». Ο Παναθηναϊκός δημιούργησε διαφορά 8 πόντων, 42-34 στο ημίχρονο, ο ΚΑΟΔ δεν μπορούσε να επιστρέψει στο ματς και η ομάδα του Ιβάνοβιτς πήρε με άνεση το ροζ φύλλο.

Δεκάλεπτα: 24-25, 34-42, 51-63, 65-81

ΚΑΟΔ (Μέξας): Σλαφτσάκης 5(1), Τρότερ 4(1), Χάρις 8, Γεωργάκης, Άτκινς, Όντομ 10(1), Σπυριδωνίδης, Μισέλ 14, Ζάρας 14(1), Λο, Χρυσικόπουλος, Παπαμακάριος 10(2)

Παναθηναϊκός (Ιβάνοβιτς): Χαραλαμπόπουλος, Σλότερ 12(3), Μποχωρίδης 1, Γιάνκοβιτς 3(1), Φώτσης 4, Παππάς 12, Μαυροκεφαλίδης, Διαμαντίδης 14(2), Γκιστ 15(2), Μπατίστα 20, Λούντζης, Λαουάλ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Έλαβε επίσημη πρόσκληση για τη Γενεύη από Γκουτέρες

ΠτΔ: Έλαβε επίσημη πρόσκληση για τη Γενεύη από Γκουτέρες

Την επίσημη πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ για την άτυπη διάσκεψη για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου στη Γενεύη, έλαβε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.