Δημητρίου: «Θα πάμε στο Κισινάου για να τελειώσουμε ότι αρχίσαμε»

Δημητρίου: «Θα πάμε στο Κισινάου για να τελειώσουμε ότι αρχίσαμε»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Λάρνακας, Κυριάκος Δημητρίου, μετά το τέλος του αγώνα στην «Αρένα», με αντίπαλο την Πέτροκουμπ Μολδαβίας.

Αναλυτικά:

«Η νίκη είναι νίκη και αυτό είναι το μόνο που κρατάμε. Από εκει και πέρα, θα πάμε σε μία εβδομάδα στο Κισινάου για να τελειώσουμε ότι αρχίσαμε.

Έδειξε και σήμερα η αντίπαλος μας ότι είναι μία καλά οργανωμένη ομάδα, επομένως πρέπει να παραμείνουμε σε εγρήγορση και να βρούμε τις λύσεις για να τελειώσουμε την υπόθεση πρόκριση.

Θα μπορούσαμε σίγουρα για καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά η νίκη είναι νίκη. Κρατάμε την προσπάθεια, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες με τρομερή ζέστη.

Κρατάμε επίσης τη συμπαράσταση του κόσμου μας και τους θέλουμε στο πλευρό μας στην Ευρώπη, αλλά και καθ΄ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Πάμε στο Κισινάου για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε την πρόκριση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: Επιτάχυνση του έργου συζήτησαν Παπαναστασίου με Παπασταύρου

Ηλεκτρική διασύνδεση: Επιτάχυνση του έργου συζήτησαν Παπαναστασίου με Παπασταύρου

Να συνεχιστούν οι τεχνικές και θεσμικές συνεννοήσεις στο προσεχές διάστημα, με στόχο την άμεση προώθηση των διαδικασιών που απαιτούνται για την έναρξη των επόμενων φάσεων του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ, συμφώνησαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Ελλάδας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου, σε συνάντηση που είχαν, την Πέμπτη, στην Αθήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE