Υπ. Εσωτερικών: Εναντίον της νομιμοποίησης χρήσης υπηρεσιών θυμάτων εμπορίας προσώπων

Υπ. Εσωτερικών: Εναντίον της νομιμοποίησης χρήσης υπηρεσιών θυμάτων εμπορίας προσώπων

Tο Υπουργείο Εσωτερικών, ως Εθνικός Συντονιστής κατά της εμπορίας προσώπων, «τάσσεται εναντίον οποιαδήποτε τροποποίησης που τείνει να νομιμοποιήσει την χρήση υπηρεσιών από θύματα εμπορίας προσώπων και πόσο μάλλον όταν τα θύματα είναι παιδιά».

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εσωτερικών «σε σχέση με τα χθεσινά και σημερινά δημοσιεύματα για τη συζήτηση στη Βουλή που αφορά τροποποίηση του Περί της Πρόληψης και της Καταπολέμησης της Εμπορίας και Εκμετάλλευσης Προσώπων και της Προστασίας των Θυμάτων Νόμου».

Σημειώνει, επίσης, ότι «εργαζόμαστε με κύριο γνώμονα την διασφάλιση της προστασίας, ασφάλειας και στήριξης των θυμάτων και μέλημά μας είναι η βελτίωση του νομικού μας πλαισίου προς αυτή την κατεύθυνση».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.