Προδρόμου: Δόθηκαν οδηγίες να διερευνηθεί το περιστατικό με το τ/κ λεωφορείο

Προδρόμου: Δόθηκαν οδηγίες να διερευνηθεί το περιστατικό με το τ/κ λεωφορείο

Η Κυβέρνηση έδωσε οδηγίες στην Αστυνομία να διερευνήσει το θέμα που τέθηκε από τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί στην Ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, σε σχέση με περιστατικό φερόμενης παρενόχλησης λεωφορείου με τ/κ πινακίδες στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, δεν έχει γίνει σχετική καταγγελία και ως εκ τούτου η Αστυνομία δεν έχει γνώση για το περιστατικό.

Από τη στιγμή που κοινοποιήθηκε το θέμα την Τετάρτη 10/7 από την κ. Σπέχαρ, μετά τη συνάντησή της με τον κ. Ακιντζί, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία αυτή τη στιγμή προσπαθεί να συγκεντρώσει πληροφορίες για να σχηματίσει εικόνα για το έγινε, είπε ο κ. Προδρόμου.

Για τον λόγο αυτό, συνέχισε, η Αστυνομία έχει δραστηριοποιηθεί και έχει επικοινωνήσει με την αρμόδια Τεχνική Επιτροπή.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE