Προδρόμου: Δόθηκαν οδηγίες να διερευνηθεί το περιστατικό με το τ/κ λεωφορείο

Προδρόμου: Δόθηκαν οδηγίες να διερευνηθεί το περιστατικό με το τ/κ λεωφορείο

Η Κυβέρνηση έδωσε οδηγίες στην Αστυνομία να διερευνήσει το θέμα που τέθηκε από τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί στην Ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, σε σχέση με περιστατικό φερόμενης παρενόχλησης λεωφορείου με τ/κ πινακίδες στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, δεν έχει γίνει σχετική καταγγελία και ως εκ τούτου η Αστυνομία δεν έχει γνώση για το περιστατικό.

Από τη στιγμή που κοινοποιήθηκε το θέμα την Τετάρτη 10/7 από την κ. Σπέχαρ, μετά τη συνάντησή της με τον κ. Ακιντζί, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία αυτή τη στιγμή προσπαθεί να συγκεντρώσει πληροφορίες για να σχηματίσει εικόνα για το έγινε, είπε ο κ. Προδρόμου.

Για τον λόγο αυτό, συνέχισε, η Αστυνομία έχει δραστηριοποιηθεί και έχει επικοινωνήσει με την αρμόδια Τεχνική Επιτροπή.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE