Θα νιώσουν ΠΕΡΙΕΡΓΑ… βλέποντας τον κίπερ

Θα νιώσουν ΠΕΡΙΕΡΓΑ… βλέποντας τον κίπερ

Αρχίζει την ευρωπαϊκή του περιπέτεια ο Απόλλωνας σήμερα το βράδυ (20:00. Cytavision 1) από την πόλη Μαριούπολη της Λιθουανίας. 

Όταν θα στηθούν μπροστά από την τηλεόραση, οι οπαδοί της Λεμεσιανής ομάδας, θα νιώσουν λίγο περίεργα.

Κάτω από το τέρμα δεν θα είναι ο Πορτογάλος Μπρούνο Βάλε, που ήταν για 7 χρόνια στην ομάδα τους.

Θα είναι ο ψηλόσωμος Ελβετός Ζοέλ Μολ, ο οποίος είναι χαρούμενος τις τελευταίες μέρες, αφού είχε γεννητούρια η οικογένεια του!

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.