Ρίχνονται στη «μάχη» ΑΕΚ και Απόλλωνας

Ρίχνονται στη «μάχη» ΑΕΚ και Απόλλωνας

Οι δύο ομάδες μας που συμμετείχαν πέρσι στους ομίλους του Europa League, η ΑΕΚ και ο Απόλλων, ανοίγουν την αυλαία των Κυπριακών συμμετοχών στα Κύπελλο Ευρώπης για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020, θέλοντας να επαναλάβουν το περσινό, μεγάλο τους επίτευγμα.

Πρώτη στην ποδοσφαιρική μάχη ρίχνεται η ΑΕΚ Λάρνακας. Στις 18:30 αντιμετωπίζει στο ΑΕΚ Αρένα την Petrocub Μολδαβίδας και έχει ως στόχο να θέσει βάσεις πρόκρισης στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης του Europa League.

Ίδιος ο στόχος και για τον Απόλλωνα που στις 20:00 αγωνίζεται στη Λιθουανία με την Kauno Žalgiris. Ο αγώνας θα γίνει το Στάδιο Marijampole.

Και οι δύο αγώνες θα είναι σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από τη Cytavision.

Οι επαναληπτικοί θα γίνουν στις 18 Ιουλίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Χριστοδουλίδης: Η τριμερής Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ δείχνει ανθεκτικότητα - Η Τουρκία απουσιάζει λόγω δικής της ευθύνης

VIDEO - Χριστοδουλίδης: Η τριμερής Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ δείχνει ανθεκτικότητα - Η Τουρκία απουσιάζει λόγω δικής της ευθύνης

Στην ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σημασία της τριμερούς συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στο ΚΕΝ Λάρνακας, αμέσως μετά την επιστροφή του από το Ισραήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE