Στην θεομηνία της Χαλκιδικής η Σίσυ Χριστίδου με τα παιδιά - «Βοήθεια…» - VIDEO

Στην θεομηνία της Χαλκιδικής η Σίσυ Χριστίδου με τα παιδιά - «Βοήθεια…» - VIDEO

Την ώρα της σφοδρής κακοκαιρίας στην Χαλκιδική βρισκόταν εκεί και η γνωστή παρουσιάστρια, μαζί με τα παιδιά της και την μητέρα της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκεται εδώ και μέρες στην Χαλκιδική, εκεί όπου οι γονείς της έχουν εξοχικό.

Η παρουσιάστρια δημοσίευε βιντεάκια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα οποία έδειχναν την σφοδρή κακοκαιρία στην Χαλκιδική!

Μάλιστα, σε βίντεο αναφέρει ότι έχουν διακοπή ρεύματος σε όλο τον οικισμό λόγω της κακοκαιρίας. «Όλος ο οικισμός είναι χωρίς ρεύμα, στείλτε βοήθεια…» είπε!

Σε άλλο βίντεο, ακούγεται η μητέρα της Σίσσυς Χρηστίδου να λέει: "Επικρατεί χάος", ενώ ένας από τους γιους της ακούγεται να μιλά στο τηλέφωνο στον μπαμπά του, τον Θοδωρή Μαραντίνη και να του περιγράφει τι συμβαίνει!

Δείτε πιο κάτω τα βίντεο που ανέρτησε η παρουσιάστρια:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Την ικανοποίηση του από την πορεία υλοποίησης των όσων ανακοίνωσε η Κυβέρνηση σε σχέση με τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE