Ετήσια Γενική Συνέλευση Ομόνοιας – Λώρης Κυριάκου: ΜΕΙΩΘΗΚΕ το χρέος του σωματείου

Ετήσια Γενική Συνέλευση Ομόνοιας – Λώρης Κυριάκου: ΜΕΙΩΘΗΚΕ το χρέος του σωματείου

Στα 14.700.000 ευρώ ανέρχεται το χρέος του σωματείου της Ομόνοιας όπως ανακοίνωσε στην ετήσια Γενική Συνέλευση ο πρόεδρος Λώρης Κυριάκου. Μειώθηκε κατά 1.700.000 ευρώ το χρέος.

Όπως ανέφερε στην ομιλία του ο κ. Λώρης Κυριάκου το συνολικό χρέος ανέρχεται στα 14.700.000 ευρώ από τα οποία τα 10.500.000 έχουν αναληφθεί από την διοίκηση Σταύρου Παπασταύρου μετά την σύσταση της ποδοσφαιρικής εταιρείας και θα εξοφληθούν σταδιακά.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας ανέφερε πως το χρέος μειώθηκε κατά 1,7 εκατομμύρια ευρώ και ανέρχεται στα 4,2 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE