Ο νέος παίκτης της Ρεάλ ζαλίστηκε και εγκατέλειψε τη συνέντευξη Τύπου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο νέος παίκτης της Ρεάλ ζαλίστηκε και εγκατέλειψε τη συνέντευξη Τύπου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Έντερ Μιλιτάο ζαλίστηκε κατά τη συνέντευξη Τύπου παρουσίασης του από τη Ρεάλ Μαδρίτης κι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την αίθουσα. (VIDEO)

Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του κατά την επίσημη παρουσίασή του από την Ρεάλ Μαδρίτης καθώς υποστήριξε πως η μεταγραφή του στους «μερένγκες» ήταν κάτι που επιθυμούσε από μικρό παιδί. Ο Έντερ Μιλιτάο αναγκάστηκε ωστόσο ν’ αποχωρήσει αιφνιδίως πριν από το τέλος της.

Ο 21χρονος Βραζιλιάνος διεθνής κεντρικός αμυντικός ένιωσε αδιαθεσία, ζαλίστηκε κι έφυγε από την αίθουσα λέγοντας: «Ζαλίζομαι».

Ο πρώην στόπερ της Πόρτο είναι καλά στην υγεία του. Οι Ισπανοί αποδίδουν την αδιαθεσία του στις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην ισπανική πρωτεύουσας, αλλά και στο άγχος του Νοτιοαμερικανού για την πρώτη του ημέρα ως παίκτης της Ρεάλ.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE