Ο νέος παίκτης της Ρεάλ ζαλίστηκε και εγκατέλειψε τη συνέντευξη Τύπου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο νέος παίκτης της Ρεάλ ζαλίστηκε και εγκατέλειψε τη συνέντευξη Τύπου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Έντερ Μιλιτάο ζαλίστηκε κατά τη συνέντευξη Τύπου παρουσίασης του από τη Ρεάλ Μαδρίτης κι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την αίθουσα. (VIDEO)

Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του κατά την επίσημη παρουσίασή του από την Ρεάλ Μαδρίτης καθώς υποστήριξε πως η μεταγραφή του στους «μερένγκες» ήταν κάτι που επιθυμούσε από μικρό παιδί. Ο Έντερ Μιλιτάο αναγκάστηκε ωστόσο ν’ αποχωρήσει αιφνιδίως πριν από το τέλος της.

Ο 21χρονος Βραζιλιάνος διεθνής κεντρικός αμυντικός ένιωσε αδιαθεσία, ζαλίστηκε κι έφυγε από την αίθουσα λέγοντας: «Ζαλίζομαι».

Ο πρώην στόπερ της Πόρτο είναι καλά στην υγεία του. Οι Ισπανοί αποδίδουν την αδιαθεσία του στις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην ισπανική πρωτεύουσας, αλλά και στο άγχος του Νοτιοαμερικανού για την πρώτη του ημέρα ως παίκτης της Ρεάλ.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Η Λευκωσία δεν επιδιώκει απλώς μια νέα άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό αλλά θα προσέλθει σε αυτήν με στόχο να αποτελέσει το σκαλοπάτι για την ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE