Ο νέος παίκτης της Ρεάλ ζαλίστηκε και εγκατέλειψε τη συνέντευξη Τύπου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο νέος παίκτης της Ρεάλ ζαλίστηκε και εγκατέλειψε τη συνέντευξη Τύπου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Έντερ Μιλιτάο ζαλίστηκε κατά τη συνέντευξη Τύπου παρουσίασης του από τη Ρεάλ Μαδρίτης κι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την αίθουσα. (VIDEO)

Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του κατά την επίσημη παρουσίασή του από την Ρεάλ Μαδρίτης καθώς υποστήριξε πως η μεταγραφή του στους «μερένγκες» ήταν κάτι που επιθυμούσε από μικρό παιδί. Ο Έντερ Μιλιτάο αναγκάστηκε ωστόσο ν’ αποχωρήσει αιφνιδίως πριν από το τέλος της.

Ο 21χρονος Βραζιλιάνος διεθνής κεντρικός αμυντικός ένιωσε αδιαθεσία, ζαλίστηκε κι έφυγε από την αίθουσα λέγοντας: «Ζαλίζομαι».

Ο πρώην στόπερ της Πόρτο είναι καλά στην υγεία του. Οι Ισπανοί αποδίδουν την αδιαθεσία του στις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην ισπανική πρωτεύουσας, αλλά και στο άγχος του Νοτιοαμερικανού για την πρώτη του ημέρα ως παίκτης της Ρεάλ.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αντόνιο Κόστα - Συζήτησαν ενόψει της συνάντησης στη Γενεύη

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αντόνιο Κόστα - Συζήτησαν ενόψει της συνάντησης στη Γενεύη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε απόψε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE