ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Tα δυο ΣΕΝΑΡΙΑ ενόψει της Συνέλευσης – Πως ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ στο σωματείο…

Tα δυο ΣΕΝΑΡΙΑ ενόψει της Συνέλευσης – Πως ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ στο σωματείο…

Έχουν πεισθεί πολλοί, ότι αυτή τη φορά, ο πρόεδρος Αντρέας Σοφοκλέους, το λέει και το εννοεί, ότι θα αποχωρήσει από την προεδρία της εταιρίας. 

Τα όσα ανέφερε στην επιστολή που έστειλε προχθές, σε μετόχους και πρώην παράγοντες, συζητιούνται μεταξύ των φίλων της ομάδας.

Εκείνο που δεν άρεσε σε πολλούς, είναι η αναβλητικότητα εκ μέρους της διοίκησης, αφού θεωρούν ότι ενδεχομένως να επηρεάσει την ομαλή λειτουργία της ομάδας.

Ενόψει της γενικής συνέλευσης της εταιρίας, σε τρεις εβδομάδες, παίζουν δυο σενάρια: 

Να αποδεχθεί η διοίκηση του σωματείου, να αναλάβει το τιμόνι διαχείρισης της ποδοσφαιρικής ομάδας. Είχε κάμει σχετική πρόταση στον πρόεδρο Κώστα Χριστοδούλου, ο Αντρέας Σοφοκλέους, σε ανύποπτο χρόνο, αλλά ήταν αρνητικός.

Η πρόταση προνοούσε και παραχώρηση των μετόχων στο σωματείο, αλλά και εισφορά 200 χιλιάδων ευρώ εκ μέρους του «Σόφο» στον ετήσιο προϋπολογισμό. 

Αν δεν βρεθεί άλλη λύση, τότε το Δ.Σ. θα μπει στη διαδικασία να εξετάσει συλλογικά την πρόταση του διοικητικού ηγέτη τη εταιρίας. 

Το δεύτερο σενάριο, είναι να δημιουργηθεί νέο Δ.Σ. της εταιρίας, χωρίς τον Αντρέα Σοφοκλέους. Συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες, όπως είναι τα δεδομένα αυτή τη στιγμή. 

Το σίγουρο είναι, πως, αν πεισθούν άλλοι άνθρωποι να… αναλάβουν τη διαχείριση της ποδοσφαιρικής ομάδας, αποτελώντας τη διάδοχη κατάσταση της εποχής «Σόφο», θα πρέπει να βάλουν προσωπικά λεφτά για να καλύψουν τον προϋπολογισμό της σεζόν.

Είναι μερικοί άνθρωποι, που έδειξαν κατ’ αρχήν ενδιαφέρον, που έχουν… μια κάποια οικονομική επιφάνεια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top