ΛΕΜΕΣΟΣ –ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Από φορητό υπολογιστή άρχισε η φωτιά στο διαμέρισμα

ΛΕΜΕΣΟΣ –ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Από φορητό υπολογιστή άρχισε η φωτιά στο διαμέρισμα

Από έναν φορητό υπολογιστή ξεκίνησε η πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Λεμεσό, στην περιοχή Αγίου Νικολάου (επί της Γρίβα Διγενή) λίγο πριν τις 18:00 της Τρίτης (09/07).

Όπως πληροφορούμαστε από το σημείο, ο εν λόγω υπολογιστής βρισκόταν σε κρεβάτι υπνοδωματίου διαμερίσματος στον 1ο όροφο.

Φαίνεται πως –σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία που εξασφαλίσαμε- ο υπολογιστής υπερθερμάνθηκε και υπήρξε ανάφλεξη που προκάλεσε τη φωτιά.

Την μαρτυρία αυτή αναμένεται να εξετάσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία και θα αποφανθεί για τα αίτια της πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Στις 28 Φεβρουαρίου συμπληρώθηκαν δύο χρόνια αφότου ανέλαβε τα ηνία του κράτους, ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Με το σύνθημα τότε, για πάταξη της διαφθοράς, τη διαφάνεια και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, διαπραγματεύεται με ένα ποικίλο και δύσκολο πολιτικό σκηνικό, έχοντας να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις, από τη λύση του κυπριακού, μέχρι τις οικονομικές δυσκολίες και τις περιβαλλοντικές ανησυχίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE