ΑΠΟΕΛ: Σε ανοικτή γραμμή με Γερμανία…

ΑΠΟΕΛ: Σε ανοικτή γραμμή με Γερμανία…

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, Καρλάο, Εφραίμ και Τζιμπούρ βρίσκονται στο Μόναχο και συγκεκριμένα στο ιατρικό κέντρο της Μπάγερν.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές θα περάσουν σήμερα από εξειδικευμένες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού που αντιμετωπίζουν.

Στον ΑΠΟΕΛ είναι σε ανοικτή γραμμή με την Γερμανία και υπάρχει αγωνία για την ακριβή κατάσταση που βρίσκονται οι τρεις ποδοσφαιριστές.

Ο Τζιμπούρ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα που ακολουθεί αφού έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες. Σε ότι αφορά του Εφραίμ και Καρλάο, οι άνθρωποι της ομάδας είναι αισιόδοξοι πως θα προλάβουν το κρίσιμο παιχνίδι, όλα ωστόσο θα ξεκαθαρίσουν μετά τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Εφτασε Κύπρο η γαλλική φρεγάτα - 213 Κύπριοι ασφαλείς πίσω στην πατρίδα - Ηχηρό μήνυμα Χριστοδουλίδη

LIVE: Εφτασε Κύπρο η γαλλική φρεγάτα - 213 Κύπριοι ασφαλείς πίσω στην πατρίδα - Ηχηρό μήνυμα Χριστοδουλίδη

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκεται η Κύπρος μετά τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου στον εναέριο χώρο και τις σειρήνες που ήχησαν στην αμερικανική πρεσβεία. Με το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας να συνέρχεται εκτάκτως και την ένταση στην περιοχή να χτυπά «κόκκινο» μετά το πλήγμα στις Βάσεις Ακρωτηρίου. Το ThemaOnline μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE