ΠΑΦΟΣ: Στο κελί πρώην κοινοτάρχης – «Πατέντες» με ακίνητα

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί πρώην κοινοτάρχης – «Πατέντες» με ακίνητα

Ποινή φυλάκισης τριών μηνών σε πρώην κοινοτάρχη της Κρήτου Τέρρας

Σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών καταδικάστηκε ο Πανίκος Νικολάου, πρώην κοινοτάρχης της Κρήτου Τέρρα, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για υπόθεση συνωμοσίας προς καταδολίευση, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, ψευδούς όρκου, απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και κατάχρησης εξουσίας από δημόσιο λειτουργό.

Ο Νικολάου είχε διατελέσει κοινοτάρχης την περίοδο 2007-2011.

Η ποινή επιβλήθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου.

Για την ίδια υπόθεση ποινή πέντε μηνών επιβλήθηκε στη δικολάβο Μάρω Ηρακλέους και στον Χρήστο Λουκά Λάμπη ποινή φυλάκισης εννέα μηνών.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο πρώην κοινοτάρχης πιστοποίησε πλαστό έγγραφο που παρουσιάστηκε, με βάση το οποίο ο Χρήστος Λουκά Λάμπη κατάφερε να τιτλοποιήσει ακίνητο στην κοινότητα, που άνηκε σε ηλικιωμένη συγχωριανή τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

Σε πέντε προτεραιότητες βασίζεται το διακυβερνητικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη και για το 2026 προγραμματίζονται 59 συνολικά δράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE