Ο Δημήτρης Συλλούρης συνεχάρη τηλεφωνικώς τον νέο Πρωθυπουργό της Ελλάδας

Ο Δημήτρης Συλλούρης συνεχάρη τηλεφωνικώς τον νέο Πρωθυπουργό της Ελλάδας

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Δημήτρης Συλλούρης, συνεχάρη τηλεφωνικώς, τον νεοκλεγέντα Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ του απέστειλε και γραπτό συγχαρητήριο μήνυμα.

 Ανακοινωθέν της Βουλής αναφέρει ότι ο Πρόεδρος του Σώματος, «επικοινώνησε σήμερα τηλεφωνικώς με το νέο Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον συνεχάρη για την εκλογική του νίκη, διαβιβάζοντας τις ευχές όλων των Μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων και του ιδίου προσωπικά».
 
Προσθέτει ότι «ο Πρόεδρος της Βουλής απέστειλε επίσης και γραπτώς συγχαρητήριο μήνυμα προς τον Έλληνα Πρωθυπουργό, αναφερόμενος ιδιαίτερα στους κοινούς αγώνες Ελλάδας και Κύπρου και στην αλληλοϋποστήριξη που διακρίνει πάντοτε τις σχέσεις των δύο αδελφών λαών».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE