Ο Δημήτρης Συλλούρης συνεχάρη τηλεφωνικώς τον νέο Πρωθυπουργό της Ελλάδας

Ο Δημήτρης Συλλούρης συνεχάρη τηλεφωνικώς τον νέο Πρωθυπουργό της Ελλάδας

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Δημήτρης Συλλούρης, συνεχάρη τηλεφωνικώς, τον νεοκλεγέντα Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ του απέστειλε και γραπτό συγχαρητήριο μήνυμα.

 Ανακοινωθέν της Βουλής αναφέρει ότι ο Πρόεδρος του Σώματος, «επικοινώνησε σήμερα τηλεφωνικώς με το νέο Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον συνεχάρη για την εκλογική του νίκη, διαβιβάζοντας τις ευχές όλων των Μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων και του ιδίου προσωπικά».
 
Προσθέτει ότι «ο Πρόεδρος της Βουλής απέστειλε επίσης και γραπτώς συγχαρητήριο μήνυμα προς τον Έλληνα Πρωθυπουργό, αναφερόμενος ιδιαίτερα στους κοινούς αγώνες Ελλάδας και Κύπρου και στην αλληλοϋποστήριξη που διακρίνει πάντοτε τις σχέσεις των δύο αδελφών λαών».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σωρεία αντιδράσεων μετά τον καθορισμό του νέου κατώτατου μισθού - Πόσοι αναμένεται να επωφεληθούν

Σωρεία αντιδράσεων μετά τον καθορισμό του νέου κατώτατου μισθού - Πόσοι αναμένεται να επωφεληθούν

Αύξηση του κατώτατου μισθού για την επόμενη διετία ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, με τους συνδικαλιστές να δηλώνουν πως οι αριθμοί δεν ανταποκρίνονται στα υφιστάμενα δεδομένα και τους εργοδότες να υποστηρίζουν ότι οι αυξήσεις είναι μεγαλύτερες από το αναμενόμενο.