ΛΕΜΕΣΟΣ: Χωρίς νερό την Τετάρτη (10/7) αρκετές περιοχές - Ενημερωθείτε για αποφυγή ταλαιπωρίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χωρίς νερό την Τετάρτη (10/7)  αρκετές περιοχές - Ενημερωθείτε για αποφυγή ταλαιπωρίας

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λεμεσού ανακοινώνει ότι την Τετάρτη, 10 Ιουλίου, θα γίνει διακοπή στην παροχή νερού από τις 7:00 μέχρι τις 16:00 περίπου, σε μέρος της Τουρκοκυπριακής Συνοικίας Λεμεσού - Περιοχή 128.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, θα επηρεαστούν τα υποστατικά που βρίσκονται Ανατολικά των οδών Μαρκόνι, Γιαν Σιμπέλιους και Μισιαούλη & Καβάζογλου μέχρι τον ποταμό Γαρύλλη και νότια της Λεωφόρου Αρχ. Μακαρίου Γ’ μέχρι την οδό Τζελάλ Μπαγιάρ.
 
Η διακοπή θα γίνει για την εκτέλεση έργων στο πλαίσιο της ανάπλασης της οδού Μισιαούλη & Καβάζογλου.
 
Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ολοκλήρωση των εργασιών το συντομότερο δυνατό, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Σοβαρές αντιφάσεις στην αρχική γνωμάτευση του Πανίκου Σταυριανού, που είχε αποφανθεί για αυτοκτονία, φέρνει το φως το νέο πόρισμα της  υπόθεσης του Θανάση Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE