ΛΑΡΝΑΚΑ: Χάθηκαν τα ίχνη του 30χρονου Μωυσή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Χάθηκαν τα ίχνη του 30χρονου Μωυσή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι, ελλείπει από την κατοικία του στην Λάρνακα, από τις 8.40 το πρωί σήμερα Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2019, ο 30χρονος Gabriel Moise, Ρουμανικής καταγωγής.

Ο 30χρονος περιγράφεται ως ισχυρής σωματικής διάπλασης, με μαύρα, σγουρά, κοντά μαλλιά και μαύρο μούσι.

Κατά το χρόνο αναχώρησης τους, φορούσε άσπρη κοντομάνικη φανέλα, τζιν βερμούδα και παντόφλες χακί χρώματος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λάρνακας, στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE