Ο Χρήστος Μπάρκας στο American College

Ο Χρήστος Μπάρκας στο American College

Στα πλαίσια της προετοιμασίας των φοιτητών του για την αγορά εργασίας και για διαγωνισμούς μαγειρικής, το American College είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αποκλειστική συνεργασία του με έναν ακόμη έμπειρο και πετυχημένο σεφ για την Κύπρο.

Έτσι, μετά τους Τιμολέων Διαμαντή, Phil Hardy και Φώτης Φωτίου, ο Χρήστος Μπάρκας θα έρθει στο Κολέγιο για μια σειρά τεσσάρων απολαυστικών σεμιναρίων αποκλειστικά για τους φοιτητές μαγειρικής του Κολεγίου. Η θεματολογία των σεμιναρίων έχει να κάνει με παραδοσιακές τεχνικές μαγειρικής της Μεσογειακής κουζίνας με το πρώτο σεμινάριο να ξεκινάει το Νοέμβριο. Αξίζει να σημειωθεί πως και σε αυτήν τη περίπτωση, οι φοιτητές του Κολεγίου θα μαγειρέψουν δίπλα στον αγαπημένο τους σεφ χωρίς καμία απολύτως χρέωση.


Ο Λειτουργός Μάρκετινγκ του American College Γιάννης Ιωάννου τόνισε πως ¨είναι σημαντικό οι φοιτητές μας να παρακολουθούν επιπλέον σεμινάρια από πετυχημένους επαγγελματίες. Έτσι, εκτός από επιπλέον γνώσεις, έχουμε παρατηρήσει πως αυξάνεται και ο ενθουσιασμός τους για το επάγγελμα, το οποίο θέλουν να ακολουθήσουν. Η ιδέα να συνεργαστούμε με τον Χρήστο προήρθε από τον επαγγελματισμό και τον αψεγάδιαστο χαρακτήρα του. Το Κολέγιο μας δε θέλει να προάγει μόνο καλούς επαγγελματίες, αλλά και ανθρώπους με αξίες¨.

Το American College προσφέρει αναγνωρισμένο πτυχίο στις Γαστρονομικές Τέχνες και στην Διοίκηση Ξενοδοχείου με δυνατότητα φοιτητής χορηγίας έως 3420€.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.