Δίνει μάχη ο 19χρονος που παρασύρθηκε από όχημα φίλου του - Υπό κράτηση ο οδηγός
Η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη 19χρονου, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης τραυματισμού 19χρονου, που συνέβη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, στη Λάρνακα.
Ο 22χρονος διεθνής χαφ, μαζί με τον Ισπανό δεξιό μπακ Ρουίθ Μανταρίν, ήταν τα δυο καινούργια πρόσωπα στις κιτρινοπράσινες εκδηλώσεις (Fun Day και παρουσίαση του ρόστερ) στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Λάρνακας.
Επενδύουν πολλά στον πρώην παίχτη του Απόλλωνα και της Αλκής, αφού έκαναν έμβασμα 200 χιλιάδες ευρώ στο λογαριασμό της Λεμεσιανής ομάδας, για να πάρουν τα δικαιώματα του.
Μ’ αυτά που έκανε πέρσι στα παιχνίδια της Αλκής ο Ματία, έδειξε ότι έχει τα προσόντα και το ταλέντο, να αντέξει βάρος της φανέλας μιας ομάδας που κυνηγά ψηλούς στόχους.
Ο παίχτης είναι… μεγαλωμένος σε ποδοσφαιρική οικογένεια και ξέρει ότι μόνο αν πατά στο έδαφος και δουλεύει σκληρά, θα δικαιώσει τους ανθρώπους της νέας του ομάδας.
Φυσικά τον βοήθησαν να μάθει πράγματα και μυστικά της μπάλας, τα έξι χρόνια που «σπούδαζε» στα τμήματα υποδομής της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις