ΛΕΜΕΣΟΣ: Σήκωσαν μεγάλο χρηματοκιβώτιο από σπίτι – Δεν έγιναν αντιληπτοί

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σήκωσαν μεγάλο χρηματοκιβώτιο από σπίτι – Δεν έγιναν αντιληπτοί

Την απουσία του χρηματοκιβωτίου που άγνωστοι έκλεψαν από σπίτι, αντιλήφθηκε η ιδιοκτήτρια της οικίας.

Το βράδυ της Κυριακής (7/7) καταγγέλθηκε από 73χρονη Ελληνοκύπρια ότι είχε κλαπεί από σπίτι της χρηματοκιβώτιο 300 κιλών και ύψους ενός μέτρου.

Η 73χρονη έλειπε από την Παρασκευή (5/7) από την οικία της και όταν επέστρεψε, διαπίστωσε την απουσία του χρηματοκιβωτίου, το οποίο βρισκόταν σε σπίτι στον πρώτο όροφο του σπιτιού. 

Στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν 500 ευρώ και 500 στερλίνες, συλλογές νομισμάτων και χαρτονομισμάτων όπως και άλλα αντικείμενα. Η αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται στις 10 χιλιάδες ευρώ.

Σημειώνεται ότι οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο στην οικία από αλουμινένια πόρτα.

Να αναφερθεί ότι τα κλοπιμαία δεν καλύπτονται από ασφάλεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος και της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. Τοποθετήθηκε για το πρόσφατο ταξίδι της στην Ινδία, τα μεγάλα νομοθετήματα που βρίσκονται ενώπιον της Βουλής, τα ζητήματα δημόσιας ασφάλειας, αλλά και το προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνεται στη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE