Η Δόξα πήρε «ανάσα» αλλά χρειάζεται ηρεμία…

Η Δόξα πήρε «ανάσα» αλλά χρειάζεται ηρεμία…

Ο Λόπο έδωσε το φιλί της ζωής στην Δόξα.

Το γκολ που σημείωσε απέναντι στον Οθέλλο μεταφράστηκε σε τρεις πολύτιμους βαθμούς, οι οποί βοήθησαν την ομάδα της Κατωκοπιάς να ξεφύγει από τον πάτο της βαθμολογίας και να πλησιάσει την Αγία Νάπα.

Η επιστροφή στις επιτυχίες ήταν μεγάλης σημασίας για την ομάδα του Νίκου Ανδρέου, που ελπίζει βάσιμα στην παραμονή της, αλλά θα χρειαστεί ανάλογη συνέχεια. Αξίζει να σημειώσουμε πως η Δόξα είχε καλή παρουσία στο παιχνίδι, άντεξε στη πίεση και στο φινάλε πήρε τους τρεις βαθμούς.

Σημαντικές ήταν οι τοποθετήσεις του τεχνικού της, Νίκου Ανδρέου. Μετά το τέλος του ματς δήλωσε πως «Ήμασταν τυχεροί και στο τέλος τα καταφέραμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου». Με σημερινές του δηλώσεις, ο κύριος Ανδρέου έστειλε σύνθημα νίκης στο παιχνίδι με την Αγία Νάπα που ακολουθεί και συμπλήρωσε με νόημα: «Πρέπει να ηρεμίσει η ομάδα γιατί το τελευταίο διάστημα είχαμε πολλές κόκκινες».

Στέλιος Δημοσθένους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE