ΠΑΦΟΣ: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε εντός του Κρατικού Δάσους

ΠΑΦΟΣ: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε εντός του Κρατικού Δάσους

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε στις 17:35 της Κυριακής 07/07 η πυρκαγιά που ξέσπασε από πτώση κεραυνού στην τοποθεσία Μαύρη Κρεμνή, εντός του Κρατικού Δάσους Πάφου.

Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 15:50 το απόγευμα μετά από πτώση κεραυνού στην τοποθεσία Μαύρη Κρεμνή εντός του Κρατικού Δάσους Πάφου.Συγκεκριμένα η πυρκαγιά εκδηλώθηκε δύο χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Ιεράς Μονής Κύκκου.

Για την αντιμετώπιση του περιστατικού εργάστηκαν δύο πυροσβεστικά αεροπλανάκια του Τμήματος Δασών, δύο εκμισθωμένα ελικόπτερα της ΚΔ, οκτώ δασικοί υπάλληλοι, 23 δασοπυροσβέστες, 14 οχήματα του Τμήματος Δασών, και ένα όχημα με δύο άτομα της πυροσβεστικής της Ιεράς Μονής Κύκκου.

Η φωτιά κατέκαψε 150 τ.μ. με άγρια βλάστηση και ένα μεμονωμένο δέντρο που είχε κτυπηθεί από κεραυνό.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE