ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο κελί 35χρονος για εμπρησμό οχήματος – Έτρεχαν τα ξημερώματα να το σβήσουν

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο κελί 35χρονος για εμπρησμό οχήματος – Έτρεχαν τα ξημερώματα να το σβήσουν

Προσωποκράτηση 35χρονου σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκε την Κυριακή 07/07 για έκδοση διατάγματος κράτησής του, 35χρονος, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο 06/07 από μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου.

Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα κράτησης εναντίον του 35χρονου, για περίοδο πέντε ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου 06/07, εξερράγη πυρκαγιά σε αυτοκίνητο ιδιοκτησία 27χρονης, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία της, στην επαρχία Λευκωσίας.

Τη φωτιά κατέσβησε 28χρονος, προτού αυτή επεκταθεί σε ολόκληρο το αυτοκίνητο.

Από εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή από μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοκκινοτριμιθιάς διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ψήφισε σήμερα για τον Πρόεδρο του EPP στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE