Όριο και Παγκύπριο η Χάντζλικ στην Αυστραλία

Όριο και Παγκύπριο η Χάντζλικ στην Αυστραλία

Το όριο πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχας εξασφάλισε η Ντακμάρα Χάντζλικ στο Διεθνή Μαραθώνιο στο Gold Coast της Αυστραλίας που έγινε σήμερα Κυριακή 07 Ιουλίου 2019.

Η Ντακμάρα πέτυχε επίδοση 2:34.17 και κατέλαβε την 7η θέση σημειώνοντας ταυτόχρονα και νέο Παγκύπριο Ρεκόρ. Το προηγούμενο κατείχε η ίδια από το Παγκόσμιο του Λονδίνου το 2017 με 2:38.52.

Η Αθλήτρια μας έγινε η 3η που εξασφάλισε το όριο πρόκρισης για την Ντόχας μετά τον Μίλαν Τραϊκοβιτς στα 110μ εμπόδια και τον Απόστολο Παρέλλη στη Δισκοβολία.

Πηγή: www.koeas.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλείδωσε στις 2 Σεπτεμβρίου η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν

Κλείδωσε στις 2 Σεπτεμβρίου η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν

Στις 2 Σεπτεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Πρόεδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την ειδική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE