ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκαψε το όχημα 27χρονης - Ομολόγησε ο 35χρονος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκαψε το όχημα 27χρονης - Ομολόγησε ο 35χρονος

Πρόσωπο ηλικίας 35 ετών, συνελήφθη το Σάββατο (6/7) με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου (6/7), εξερράγη πυρκαγιά σε αυτοκίνητο ιδιοκτησία 27χρονης, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία της στην επαρχία Λευκωσίας.

Από τη φωτιά, η οποία κατασβέστηκε από 28χρονο πριν επεκταθεί σε ολόκληρο το αυτοκίνητο, προκλήθηκαν ζημιές στο πίσω μέρος του οχήματος, ενώ από εξετάσεις που έγιναν, προέκυψε ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια.

Ο 35χρονος ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοκκινοτριμιθιάς συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE