ΠΑΦΟΣ: «Κάρφωσαν» 29χρονο – Στο κελί για 80 ευρώ και χρυσαφικά

ΠΑΦΟΣ: «Κάρφωσαν» 29χρονο – Στο κελί για 80 ευρώ και χρυσαφικά

Πρόσωπο ηλικίας 29 ετών, συνελήφθη το Σάββατο (6/7) με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση νυχτερινής διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 29χρονου, για εμπλοκή του σε διάρρηξη κατοικίας ιδιοκτησία 29χρονου στην επαρχία Πάφου, που διαπράχθηκε στις 5/7/2019, όπου κλάπηκε το χρηματικό ποσό των €80 και διάφορα χρυσαφικά αξίας €1500.

Ο 29χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE