ΛΑΡΝΑΚΑ: «Κτυπάει κόκκινο» η αγωνία για τον κ. Ανδρέα – Νέα έκκληση της Αστυνομίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: «Κτυπάει κόκκινο» η αγωνία για τον κ. Ανδρέα – Νέα έκκληση της Αστυνομίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια των πολιτών για εντοπισμό του Ανδρέα Αγαθαγγέλου, 77 ετών, από τη Λάρνακα, ο οποίος ελλείπει από την οικία του στην περιοχή Αγίων Αναργύρων στη Λάρνακα, από τις 4/7/2019.

Ο 77χρονος περιγράφεται ως μέτριας σωματικής διάπλασης, με γκρίζα κοντά μαλλιά, γκρίζο μούσι και κατά την αναχώρηση του φορούσε γκρίζα φανέλα με καφέ ρίγες και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24804060-66, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί για τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Διεθνούς Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς (UNOC3).

BEST OF TOTHEMAONLINE