Κόπα Άφρικα: «Βόμβα» από τη Νότια Αφρική, απέκλεισε την Αίγυπτο του Σαλάχ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κόπα Άφρικα: «Βόμβα» από τη Νότια Αφρική, απέκλεισε την Αίγυπτο του Σαλάχ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκλεισμός-σοκ για την οικοδέσποινα του Copa Africa, Αίγυπτο, με τη Νότια Αφρική να κερδίζει με 1-0 μέσα στο Κάιρο και να προκρίνεται στα προημιτελικά.

«Βόμβα» μεγατόνων και στραπάτσο ολκής για την παρέα του Μοχάμεντ Σαλάχ. Η πολυνίκης της διοργάνωσης και οικοδέσποινα Αίγυπτος, φάνταζε ως το μεγάλο φαβορί του φετινού Copa Africa, ωστόσο έπεσε θύμα έκπληξης από τη Νότια Αφρική.

Η ομάδα του Σκωτσέζου τεχνικού Μπάξτερ σόκαρε τους διοργανωτές και με το τέρμα του Λορτς στο 85′ πανηγύρισε μία τεράστια πρόκριση στους «8» του θεσμού, διεκδικώντας μόλις το δεύτερο τρόπαιο της ιστορίας της και πρώτο μετά από 23 χρόνια.

Ο Αμίρ Ουάρντα μπήκε αλλαγή στο 64ο λεπτό του αγώνα, αντί του Αμπνταλά Ελ Σαΐντ, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει τους «Φαραώ», οι οποίοι έχασαν ορισμένες τεράστιες ευκαιρίες για να σκοράρουν, όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκαν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Το πρόσφατο επεισόδιο στη Δένεια με τον κατοχικό στρατό, ήρθε να υπενθυμίσει, με τον πιο ωμό τρόπο, πως η τουρκική κατοχή παραμένει ενεργή και προκλητική. Όσοι έσπευσαν να υποδεχθούν την λεγόμενη «εκλογή» του Τουφάν Ερχιουρμάν ως μια «ευκαιρία για επανεκκίνηση» στο Κυπριακό, βλέπουν πλέον την πραγματικότητα να τους διαψεύδει. Ο νέος κατοχικός ηγέτης, δείχνει από νωρίς ποιες είναι οι προτεραιότητές του- και αυτές βρίσκονται αναμφίβολα στην Άγκυρα.