Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Τις τελευταίες ημέρες και κατά την διάρκεια του φιλικού με την Γάνδη ο Άρης δοκίμασε τους Κιάλα και Ντζένγκο με προοπτική οι δύο ποδοσφαιριστές να κερδίσουν μια θέση στο ρόστερ των «κιτρινόμαυρων».
Τόσο ο Κιάλα όσο και Ντζένγκο παρόλο που πήραν χρόνο συμμετοχής στο σημερινό φιλικό του Άρη δεν κατάφεραν να πείσουν τον Σάββα Παντελίδη για την ικανότητα τους και αποχωρούν από την προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων».
Αμφότεροι οι δύο ποδοσφαιριστές αγωνίζονται στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής με τον Ντζένγκο να είναι 25 ετών και τον Κιάλα 22.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις