«Έκοψε» δύο παίκτες από την προετοιμασία ο προπονητής του Άρη Θεσσαλονίκης

«Έκοψε» δύο παίκτες από την προετοιμασία ο προπονητής του Άρη Θεσσαλονίκης

Οι δύο παίκτες δεν κατάφεραν να πείσουν τον Σάββα Παντελίδη ότι αξίζουν μια θέση στο ρόστερ του Άρη και είναι αναγκασμένοι να ψάξουν μακριά από τους «κιτρινόμαυρους» το επόμενο τους βήμα.

Τις τελευταίες ημέρες και κατά την διάρκεια του φιλικού με την Γάνδη ο Άρης δοκίμασε τους Κιάλα και Ντζένγκο με προοπτική οι δύο ποδοσφαιριστές να κερδίσουν μια θέση στο ρόστερ των «κιτρινόμαυρων».

Τόσο ο Κιάλα όσο και Ντζένγκο παρόλο που πήραν χρόνο συμμετοχής στο σημερινό φιλικό του Άρη δεν κατάφεραν να πείσουν τον Σάββα Παντελίδη για την ικανότητα τους και αποχωρούν από την προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων».

Αμφότεροι οι δύο ποδοσφαιριστές αγωνίζονται στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής με τον Ντζένγκο να είναι 25 ετών και τον Κιάλα 22.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE - Αντίστροφη μέτρηση για το τετ α τετ Τραμπ με Πούτιν στην Αλάσκα - Στρώθηκε το κόκκινο χαλί

LIVE - Αντίστροφη μέτρηση για το τετ α τετ Τραμπ με Πούτιν στην Αλάσκα - Στρώθηκε το κόκκινο χαλί

Η παγκόσμια κοινότητα στέφει το βλέμμα της στην Αλάσκα, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα βρεθούν τετ-α-τετ σε μια ιστορική συνάντηση κορυφής. Με φόντο τον πόλεμο στην Ουκρανία, οι δύο ηγέτες κάθονται στο ίδιο τραπέζι επιδιώκοντας «ένα νέο μομέντουμ» στις σχέσεις Ουάσιγκτον–Μόσχας. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE