ΛΕΜΕΣΟΣ: Στην εντατική 37χρονος – Έπεσε από τον τρίτο όροφο κτηρίου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στην εντατική 37χρονος – Έπεσε από τον τρίτο όροφο κτηρίου

Στην εντατική του Γεν. Νοσοκομείου Λεμεσού, νοσηλεύεται 37χρονος ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί του Σαββάτου (6/7) καθώς εκτελούσε εργασίες σε πολυκατοικία.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 11 το πρωί του Σαββάτου (6/7). Ο 37χρονος βρισκόταν σε βεράντα πολυκατοικίας, όπου εκτελούσε εργασίες, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το πάτωμα υποχώρησε.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο πέσει ο 37χρονος στο έδαφος από τον τρίτο όροφο. Ο άνδρας από την Συρία, υπέστη κάταγμα λεκάνης, ζυγωματικού και ωμοπλάτης, όπως διαπιστώθηκε.

Στο μέρος κλήθηκε ασθενοφόρο και αστυνομία. Επίσης και επιθεωρητής του Γρ. Επιθεώρησης εργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht