Νεαρός σάτυρος σκορπούσε τον τρόμο - Επιθετόταν σε γυναίκες στην Σάμο

Νεαρός σάτυρος σκορπούσε τον τρόμο - Επιθετόταν σε γυναίκες στην Σάμο

Τέλος στους εφιάλτες των γυναικών της Σάμου έβαλαν οι αστυνομικοί του τμήματος Καρλοβασίων, οι οποίοι εντόπισαν το νεαρό σάτυρο που σκόρπιζε τον τρόμο τις νύχτες εδώ και δέκα ολόκληρους μήνες με τις ξαφνικές επιθέσεις του.

Ο νεαρός Ελλαδίτης, σύμφωνα με το Protothema.gr φέρεται να πλησίασε αθόρυβα τα δυο κορίτσια στο Καρλόβασι και να τους έκανε άσεμνες χειρονομίες. Όμως, εκείνες αντέδρασαν βάζοντας τις φωνές και τις άκουσαν αστυνομικοί που περιπολούσαν σε κοντινό σημείο, οι οι οποίοι εντόπισαν άμεσα τον δράστη.

Άγνωστο για ποιον λόγο, όμως, η σύλληψη που έγινε τη νύχτα της περασμένης Τρίτης (2/7) δεν ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ..

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου που του άσκησε δίωξη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρεπείας σε βάρος ανηλίκων, ωστόσο η τοπική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων που συνεχάρη τους αστυνομικούς αποκάλυψε ότι από τις 31 Αυγούστου του 2018 ο νεαρός είχε επιτεθεί και σε άλλες πέντε γυναίκες σε απόμερα σημεία της πόλης! Και αυτές οι υποθέσεις περιλαμβάνονται στην δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE