Περίμεναν και το… ΕΚΛΕΙΣΑΝ! Που και πότε το… ραντεβού

Περίμεναν και το… ΕΚΛΕΙΣΑΝ! Που και πότε το… ραντεβού

Περίμεναν να περάσει η κλήρωση του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και μιας και διαπίστωσαν ότι η πρώτη μεταξύ τους κόντρα δεν είναι στις πρώτες στροφές του νέου μαραθωνίου, αλλά στην 6η αγωνιστική (Σαββατοκυρίακο 19-20 Οκτωβρίου 2019) τότε συμφώνησαν για φιλικό αγώνα.

Στις 10 Αυγούστου στο ΓΣΠ, δύο βδομάδες πριν την πρεμιερα του νέου πρωταθλήματος, η Ομόνοια θα αναμετρηθεί με την Ανόρθωση σε φιλικό παιχνίδι.

Μπεργκ και Κετσπάγια θα βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα μερικές μέρες πριν την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος γις τις ομάδες τους.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για τον συγκεκριμένο αγώνα θα δώσουν οι διοικήσεις των δύο ομάδων με ανακοινώσεις τους τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Μια ημέρα με έντονο διπλωματικό φορτίο αναμένεται να είναι η σημερινή, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν συναντώνται στη νεκρή ζώνη, παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν. Η συνάντηση χαρακτηρίζεται ως κομβική για το μέλλον του Κυπριακού, καθώς θα διαφανεί αν υπάρχει το απαραίτητο πολιτικό έδαφος για να δημιουργηθεί μια νέα δυναμική, που θα οδηγήσει σε άτυπη πενταμερή στις αρχές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE