Ολιγοήμερη παράταση στην έναρξη της προετοιμασίας και… νέες ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ολιγοήμερη παράταση στην έναρξη της προετοιμασίας και… νέες ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του Ερμή:

«Ο αγωνιστικός χώρος του προπονητικού μας κέντρου, όπως και οι εγκαταστάσεις του, θα είναι απολύτως έτοιμες για να ειναι λειτουργικές ΣΤΙΣ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019.
ΓΙΑ αυτόν τον λόγο, η προετοιμασία της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ Κ19 θα ξεκινήσει τελικά στις 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 όπως και η αντρική μας ομάδα.
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο νέος γυμναστής της ανδρικής ομάδας, όπως και άλλοι νεοαποκτηθέντες ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ».
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.