ΛΑΡΝΑΚΑ: Ώρες αγωνίας για την 13χρονη Όλγα- Την ψάχνει η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ώρες αγωνίας για την 13χρονη Όλγα- Την ψάχνει η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια των πολιτών για εντοπισμό της Olga Kuko, 13 ετών, η οποία ελλείπει από το χώρο διαμονής της στη Λάρνακα, από το μεσημέρι του Σαββάτου (6/7).

Η 13χρονη, περιγράφεται ως ύψους 1.70μ. περίπου, μέτριας σωματικής διάπλασης, με καστανά σγουρά μαλλιά μέχρι τους ώμους.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE