GNTM: Λένε για τρικούβερτο καβγά μεταξύ Καγιά – Παπαγεωργίου

GNTM: Λένε για τρικούβερτο καβγά μεταξύ Καγιά – Παπαγεωργίου

Με παρατράγουδα φαίνεται πως ξεκίνησαν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του Greece Next Top Montel.

Σύμφωνα με όσα γράφει το «Λοιπόν» που επικαλείται το Gossip – Tv, στα γυρίσματα των κάστινγκ του ριάλιτι ομορφιάς, υπήρξε μια έντονη διαφωνία της παρουσιάστριας και μέλους της κριτικής επιτροπής Βίκυς Καγιά, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ο ένας εκ των δύο ανδρών κριτών είχε «κόψει» το υποψήφιο μοντέλο, εξαιτίας του ύψους του, ενώ θετική ήταν η άποψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, με τη δικαιολογία πως η κοπέλα μπορεί να μην ήταν ιδανική για πασαρέλες, θα μπορούσε όμως να δουλέψει ως μοντέλο σε φωτογραφίσεις κα ιδιαφημιστικά, όπως άλλωστε και η ίδια.

Η τοποθέτηση αυτή, βρήκε κάθετα αντίθετη τη Βίκυ Καγιά, με την αιτιολογία πως φέτος ο πήχυς στην επιλογή των κοριτσιών πρέπει να ανέβει.

Οι δύο λαμπερές κυρίες της ελληνικής μόδας επέμεναν στα επιχειρήματά τους μέχρι που στο τέλος, κουβέντα στην κουβέντα, η συζήτηση εξελίχθηκε σε μεγάλο καβγά, ο οποίος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού, έφερε «ψύχρα» μεταξύ Ηλιάνας και Βίκυς πίσω από τις κάμερες.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, η Βίκυ Καγιά, υποχώρησε τελικά και σε πρώτη φάση το υποψήφιο μοντέλο, πέρασε στην επόμενη φάση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE