Σεισμός στην Καλιφόρνια – Συγκλονιστικές εικόνες – Τρομοκρατημένοι οι πολίτες – VIDEO

Σεισμός στην Καλιφόρνια – Συγκλονιστικές εικόνες – Τρομοκρατημένοι οι πολίτες – VIDEO

Ισχυρή σεισμική δόνηση, μεγέθους 6,9-7,1 βαθμών, σημειώθηκε στη νότια Καλιφόρνια, σύμφωνα με ανακοινώσεις που δημοσιοποίησαν το αμερικανικό γεωλογικό ινστιτούτο (USGS) και το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC), μία ημέρα μετά τον ισχυρότερο σεισμό που είχε σημειωθεί στη συγκεκριμένη περιοχή τα τελευταία 25 χρόνια.

Ο σεισμός καταγράφηκε σε περιοχή 202 χιλιόμετρα βόρεια του Λος Άντζελες. Το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο αναθεώρησε την αρχική εκτίμησή του για το μέγεθος της σεισμικής δόνησης: θεωρεί πλέον ότι ανερχόταν σε 6,9 βαθμούς.

Αρκετοί ισχυροί μετασεισμοί ταρακούνησαν περιοχή που καλύπτεται από έρημο έπειτα από τον σεισμό 6,4 βαθμών ο οποίος καταγράφηκε την Πέμπτη στην ίδια περιοχή.

Υπάρχουν πληροφορίες για υλικές ζημιές σε κτίρια και καταγράφηκε ένας ελαφρύς τραυματισμός μετά τον ισχυρό σεισμό που έπληξε τη νότια Καλιφόρνια, ανακοίνωσε το πυροσβεστικό σώμα της Κομητείας αυτής μέσω Twitter.

"Σπίτια άλλαξαν θέση, θεμέλια ράγισαν, τοιχία αντιστήριξης έπεσαν", ανέφερε η πυροσβεστική. Καταγράφηκε "ένας τραυματισμός (ελαφρύς), οι πυροσβέστες προσφέρουν φροντίδες στον ασθενή. Δεν υπάρχουν ανάγκες που να μην έχουν καλυφθεί αυτή τη στιγμή", διευκρίνισε σε ανάρτησή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.youtube.com/watch?v=Sbi1RbnK2GA

https://www.youtube.com/watch?v=33yWx5S78n0

https://www.youtube.com/watch?v=8NIXJm2rjAE

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE