ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Παρανάλωμα του πυρός όχημα 27χρονης – Εμπρησμό ‘βλέπει’ η Αστυνομία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Παρανάλωμα του πυρός όχημα 27χρονης – Εμπρησμό ‘βλέπει’ η Αστυνομία

Πυρκαγιά σε όχημα, ιδιοκτησίας 27χρονης από την επαρχία Λευκωσίας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις τέσσερις το πρωί του Σαββάτου 06/07 σε όχημα, ιδιοκτησίας 27χρονης, που βρισκόταν σταθμευμένο σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, την πυρκαγιά κατέσβησε οικείος της ιδιοκτήτριας. Στην σκηνή έσπευσαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία και μέλη της Αστυνομίας.

Από την πυρκαγιά υπέστησαν ζημιές το πίσω και μπροστινό μέρος του οχήματος.

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι εμπρησμός.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE