Μάχη με τις φλόγες στην Εύβοια – Τέσσερις οι εστίες

Μάχη με τις φλόγες στην Εύβοια – Τέσσερις οι εστίες

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες στην Εύβοια, ενώ η εικόνα από την πυρκαγιά στην περιοχή είναι καλύτερη το πρωί του Σαββάτου, σύμφωνα με την πυροσβεστική.

Το γεγονός ότι το βράδυ της Παρασκευής είχε πέσει η ένταση των ανέμων συνέδραμε στην προσπάθεια των πυροσβεστών στην πυρκαγιά στον δήμο Κύμης- Αλιβερίου.

Στην περιοχή όμως παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.

Συγκεκριμένα, επιχειρούν 195 πυροσβέστες με 85 οχήματα, 104 άτομα πεζοπόρο τμήμα και μηχανοκίνητη μονάδα με 32 πυροσβέστες και 16 οχήματα.

Παράλληλα, με το πρώτο φως της ημέρας δόθηκε εντολή σε 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα να κάνουν ρίψεις νερού.

Οι εστίες της πυρκαγιάς – το πρωί του Σαββάτου 06/07 - παραμένουν τέσσερις.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική όμως, δεν υπήρξε επέκταση του πύρινου μετώπου, ούτε απειλείται κάποιος οικισμός.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE