Μάχη με τις φλόγες στην Εύβοια – Τέσσερις οι εστίες

Μάχη με τις φλόγες στην Εύβοια – Τέσσερις οι εστίες

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες στην Εύβοια, ενώ η εικόνα από την πυρκαγιά στην περιοχή είναι καλύτερη το πρωί του Σαββάτου, σύμφωνα με την πυροσβεστική.

Το γεγονός ότι το βράδυ της Παρασκευής είχε πέσει η ένταση των ανέμων συνέδραμε στην προσπάθεια των πυροσβεστών στην πυρκαγιά στον δήμο Κύμης- Αλιβερίου.

Στην περιοχή όμως παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.

Συγκεκριμένα, επιχειρούν 195 πυροσβέστες με 85 οχήματα, 104 άτομα πεζοπόρο τμήμα και μηχανοκίνητη μονάδα με 32 πυροσβέστες και 16 οχήματα.

Παράλληλα, με το πρώτο φως της ημέρας δόθηκε εντολή σε 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα να κάνουν ρίψεις νερού.

Οι εστίες της πυρκαγιάς – το πρωί του Σαββάτου 06/07 - παραμένουν τέσσερις.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική όμως, δεν υπήρξε επέκταση του πύρινου μετώπου, ούτε απειλείται κάποιος οικισμός.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE