Μάχη με τις φλόγες στην Εύβοια – Τέσσερις οι εστίες

Μάχη με τις φλόγες στην Εύβοια – Τέσσερις οι εστίες

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες στην Εύβοια, ενώ η εικόνα από την πυρκαγιά στην περιοχή είναι καλύτερη το πρωί του Σαββάτου, σύμφωνα με την πυροσβεστική.

Το γεγονός ότι το βράδυ της Παρασκευής είχε πέσει η ένταση των ανέμων συνέδραμε στην προσπάθεια των πυροσβεστών στην πυρκαγιά στον δήμο Κύμης- Αλιβερίου.

Στην περιοχή όμως παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.

Συγκεκριμένα, επιχειρούν 195 πυροσβέστες με 85 οχήματα, 104 άτομα πεζοπόρο τμήμα και μηχανοκίνητη μονάδα με 32 πυροσβέστες και 16 οχήματα.

Παράλληλα, με το πρώτο φως της ημέρας δόθηκε εντολή σε 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα να κάνουν ρίψεις νερού.

Οι εστίες της πυρκαγιάς – το πρωί του Σαββάτου 06/07 - παραμένουν τέσσερις.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική όμως, δεν υπήρξε επέκταση του πύρινου μετώπου, ούτε απειλείται κάποιος οικισμός.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.