Συμφώνησε με Λούκας Σασά!

Συμφώνησε με Λούκας Σασά!

Έτοιμος να πραγματοποιήσει ακόμη μια μεταγραφή είναι ο Άρης, αφού οι «κιτρινόμαυροι» ήρθαν σε συμφωνία με τον 29χρονο Βραζιλιάνο χαφ, Λούκας Σασά, που έμεινε ελεύθερος από την Λουντογκόρετς.

Οι ιθύνοντες του Άρη, βρήκαν στο πρόσωπο του έμπειρου ποδοσφαιριστή τον ιδανικό αντικαταστάτη του Μανώλη Σιώπη, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλάνιασπορ, με τον Λούκας Σασά να έχει πλούσιες παραστάσεις από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Οι «κιτρινόμαυροι» το βράδυ της Παρασκευής, ήρθαν σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο διετούς διάρκειας, με τον Λούκας Σασά να αναμένεται στην Θεσσαλονίκη την Τρίτη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE