Ακάρ: «Θα συνεχίσουμε τον αγώνα ενάντια στις απειλές σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο»

Ακάρ: «Θα συνεχίσουμε τον αγώνα ενάντια στις απειλές σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο»

Η Τουρκία θα συνεχίσει "με αποφασιστικότητα τον αγώνα ενάντια στις απειλές στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο", δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλούσι Ακάρ μιλώντας σε τελετή αποφοίτησης στρατιωτικής ακαδημίας στην Άγκυρα. 

Ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας είπε ότι “στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο το αξιόλογο έθνος μας συνεχίζει με αποφασιστικότητα τον αγώνα ενάντια στις απειλές και τους κινδύνους που εκτοξεύονται κατά της κυριαρχίας και της ανεξαρτησίας μας”. 

Ανέφερε ότι “με τη δύναμη που αντλούν από την αγάπη, την εμπιστοσύνη και τις προσευχές του λαού θα συνεχίσουν τον αγώνα για τα 780 χιλιάδες χλμ εδαφών της πατρίδας, τα 462 χιλιάδες χλμ γαλάζιας πατρίδας και την ασφάλεια των ουρανών, τη γαλήνη και ευημερία των πολιτών, μέρα και νύχτα, καλοκαίρι και χειμώνα, στα βουνά και τις ανηφόρες, εντός και εκτός συνόρων μέχρι να εξουδετερωθεί και ο τελευταίος τρομοκράτης". 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE