ΠΑΦΟΣ: Παραδέχθηκε τις κατηγορίες για το 1 κιλό 'κόκας' 40χρονος

ΠΑΦΟΣ: Παραδέχθηκε τις κατηγορίες για το 1 κιλό 'κόκας' 40χρονος

Παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει απήντησε  40χρονος σε σχέση με υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών, με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.


Στην κατοχή του υπόπτου βρέθηκε στις 9 Απριλίου, κοκαΐνη συνολικού βάρους 999 γραμμαρίων με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπο.

Δεύτερο πρόσωπο για το οποίο διεξάγετο διαδικασία, απαλλάχθηκε.

Ο εκπρόσωπος της κατηγορούσας αρχής, δικηγόρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Χατζηκύρου ανέφερε πως για την παρούσα υπόθεση αναμένει κάποιες απαντήσεις από το Ινστιτούτο Γενετικής, εκκρεμούν επίσης εξετάσεις αποτυπωμάτων και αναλύσεις και αποτελέσματα από το Κρατικό Χημείο για την ακριβή ποσότητα της κοκαΐνης. 

Το Δικαστήριο ως εκ τούτου όρισε την υπόθεση για τις 11 Ιουλίου 2019 . Διέταξε επίσης όπως μέχρι τότε ο κατηγορούμενος παραμείνει υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν σε εγρήγορση: Κρίσιμη προεργασία Μενελάου–Ντανά πριν την συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν

Ολγκίν σε εγρήγορση: Κρίσιμη προεργασία Μενελάου–Ντανά πριν την συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν

Σε γενική ανασκόπηση και προεργασία των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά την συνάντηση των δύο ηγετών, προέβησαν την Τετάρτη ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και ο εκπρόσωπος του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά, σε συνάντησή τους την Τετάρτη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE