Πρώτο «ντοπάρισμα» από τους «Φυγάδες» σε παίκτες και τεχνική ηγεσία

Πρώτο «ντοπάρισμα» από τους «Φυγάδες» σε παίκτες και τεχνική ηγεσία

Την ερχόμενη Κυριακή 7 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ανοικτή προπόνηση του Απόλλωνα ενόψει της νέας σεζόν, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Ακρωτηρίου και θα ξεκινήσει στις 18:00.

Ο κόσμος της Λεμεσιανής ομάδας θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αλλά και να «ντοπάρει» ψυχολογικά παίκτες και προπονητή, ενόψει της έναρξης των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων στις 11 Ιουλίου, όπου και φέτος ο Απόλλωνας θα διεκδικήσει την είσοδο τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αρχίζοντας το ταξίδι του από τον Α΄ προκριματικό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ολυμπιακό: «Είμαι περήφανος γαύρος και παρακολουθώ την ομάδα» - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ σε Ολυμπιακό: «Είμαι περήφανος γαύρος και παρακολουθώ την ομάδα» - Δείτε φωτογραφίες

Την αποστολή της καλαθοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Πειραιώς δέχθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», το οποίο θα διεξαχθεί στις 11 και 13 Σεπτεμβρίου στο «Τάσσος Παπαδόπουλος–Ελευθερία», στη Λευκωσία. Στο τουρνουά συμμετέχουν επίσης ο Ερυθρός Αστέρας, ο Άρης Θεσσαλονίκης και η Μακάμπι Τελ Αβίβ.