Σημαντική ΕΞΕΛΙΞΗ για την υπόθεση αναστολής της κάρτας φιλάθλου

Σημαντική ΕΞΕΛΙΞΗ για την υπόθεση αναστολής της κάρτας φιλάθλου

Σημαντική ανακοίνωση από την ΚΟΠ για την κάρτα φιλάθλου:

«Η ΚΟΠ απέστειλε προς την Επιτροπή Νομικών της Βουλής επιστολή αναφορικά με την κάρτα φιλάθλου, η οποία ετοιμάστηκε μετά από την πρόσφατη σύσκεψη μεταξύ του Προέδρου της ΚΟΠ και Προέδρων ή Εκπροσώπων Σωματείων Α’ Κατηγορίας.

Η επιστολή υπογράφεται από δέκα Σωματεία Α’ Κατηγορίας και σε αυτήν αναπτύσσονται οι θέσεις των Σωματείων και επεξηγούνται οι λόγοι, γιατί θα πρέπει να ανασταλεί η εφαρμογή του μέτρου της κάρτας φιλάθλου.

Ανάμεσα στους λόγους που αναφέρονται από τα Σωματεία, είναι η έλλειψη υποδομών στα Στάδια αλλά και η σημαντική μείωση της προσέλευσης των φιλάθλων στους αγώνες.

Η ΚΟΠ ζητά από την Επιτροπή Νομικών της Βουλής όπως ληφθούν υπόψη οι θέσεις των Σωματείων κατά τη συζήτηση του θέματος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.