ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί για επτά ημέρες ο 25χρονος με τα πλαστά χαρτονομίσματα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί για επτά ημέρες ο 25χρονος με τα πλαστά χαρτονομίσματα

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής (05/07), ο 25χρονος που συνελήφθη για πλαστά χαρτονομίσματα.

Ο 25χρονος θεωρείται ύποπτος για τα αδικήματα παραχάραξης χαρτονομίσματος, κυκλοφορία παραχαραγμένου χαρτονομίσματος, εξασφάλιση περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Το αίτημα της Αστυνομίας για επταήμερη προσωποκράτηση του, έτσι ώστε να δοθεί περεταίρω χρόνος στις έρευνες εγκρίθηκε από το Δικαστήριο.
Υπενθυμίζουμε ότι ο 25χρονος φέρεται να κυκλοφόρησε πλαστά χαρτονομίσματα σε δύο καταστήματα.

Στην διερεύνηση του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης των καταστημάτων, ο 25χρονος αναγνωρίστηκε και ακολούθως διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του. Τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τα εμπορεύματα που αγοράστηκαν από τα εν λόγω καταστήματα και προχώρησαν στην σύλληψη του 25χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος παραδέχθηκε την κυκλοφορία των πλαστών χαρτονομισμάτων, ενώ ανάφερε ότι κυκλοφόρησε ακόμη δύο, ωστόσο αρνείται να δώσει οποιαδήποτε άλλη πληροφορία στην Αστυνομία.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE