Πως θα το ΠΑΕΙ με Ζαλγκίρις ο Αυγουστή…

Πως θα το ΠΑΕΙ με Ζαλγκίρις ο Αυγουστή…

Λίγο – πολύ έδειξε τις προθέσεις του ο Σωφρόνης Αυγουστή, για την ενδεκάδα που θα κατεβάσει στον πρώτο ευρωπαικό αγώνα της προσεχούς πέμπτης με την Κάουνο Ζαλγκίρις εκτός έδρας.

Οι πλείστες θέσεις είναι «κλειδωμένες». Στο τέρμα θα είναι ο Ζοέλ Μολ. Δεξιά στην άμυνα θα είναι ο πολύπειρος Ζοάο Πέδρο. «Παίζεται» η θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, μεταξύ Γιώργου Βασιλείου και Βινσέντ Μπεσάτ.

Ο Έκτορ Γιούστε, έχει καπαρωμένη τη μια θέση στόπερ. Για την δεύτερη, υποψήφιοι είναι οι Αττίλα Σάλαι και Ουεντραόγκο. Δίδουμε περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει στον 21χρονο Ούγγρο.

Για τη μεσαία γραμμή, σίγουροι είναι οι Σακέτι και Μάρκοβιτς. Για το ρόλο του επιτελικού, προβάδισμα έχει ο Φακούντο Περέιρα. Χωρίς να αποκλείεται να παίξει ο Σερζ Γκάκπε.

Για τα φτερά, τις δυο θέσεις διεκδικούν οι Γιαννιώτας, Σαρδινέρο και Παπουλής. Κεντρικός επιθετικός ο Ζελάγια.

H αποστολή επέστρεψε πριν μερικές ώρες στην Κύπρο. Σήμερα έχουν άδεια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE